Domki letniskowe nad polskim morzem

1 1 1 1 1 PLG_CONTENT_EXTRAVOTE_LABEL_RATINGPLG_CONTENT_EXTRAVOTE_LABEL_VOTES

Opinie o naszych domkach letniskowych w Wiciu pochodzą z portalu letnik.pl, można je także przeczytać tutaj.



Domki letniskowe Promyk
Serdecznie polecam ośrodek Promyk na wypoczynek. Domki doskonale wyposażone, położone blisko ładnej plaży, w spokojnej okolicy, jednocześnie z centrum miejscowości w zasięgu spacerowym małych nóżek. Na terenie świetny plac zabaw, miejsce do zaparkowania auta, duży taras, leżaki i szybki internet. Polecam rodzinom z małymi dziećmi, Wasze skarby będą zachwycone, tak jak moje:)
Paulina, Toruń  2015.08.18


Domki Promyk
Tegoroczne wakacje spędziliśmy w domkach `Promyk`. Jesteśmy zachwyceni czystością w domkach. Gospodarze ośrodka są bardzo życzliwi. Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi. Domki dobrze wyposażone. Miła atmosfera. Jedynym minusem niezależnym od gospodarzy była pogoda, którą obiecywano nam w lutym jak rezerwowaliśmy domek ( żart :) ).
Ewelina i Jarosław i studentka pedagogiki Ania, Po  2015.08.04


Domki w Wiciu
Ośrodek spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Cisza i spokój, domek urządzony i wyposażony super. W tym roku znowu tu wracamy. Nikomu nie przeszkadzał nasz pies. Właściciele bardzo sympatyczni. Polecamy! Pozdrawiamy.
Ewa, Bydgoszcz  2015.04.16


Domki letniskowe
Upragniony powrót do Promyka i fantastycznie spędzony czas wraz z rodziną . Pogoda w okresie pobytu rewelacyjna . Właściciele obiektu/których przy okazji serdecznie pozdrawiam/ cały czas dbają o to aby goście Promyka z pobytu byli zadowoleni . Plac zabaw, stół pingpongowy,boisko do siatkówki, dostęp do internetu ,atmosfera ośrodka - to wszystko sprawia że pobyt w tym miejscu jest prawdziwą przyjemnością zarówno dla dorosłych gości jaki ich dzieci. Podsumowując-do zobaczenia za rok !!!
Wojciech z Skawiny k/Krakowa  2014.08.17


Domki Promyk
Polecam ośrodek, domki czyste, wyposażone we wszystko, co potrzeba. Jest cicho, spokojnie i bezpiecznie. Blisko do plaży, krajobrazy fantastyczne. Gorąco polecam....
Małgorzata, Włocławek  2014.07.21


Domki Promyk w Wiciu
Domki super, czyste wyposażone we wszystko czego potrzeba. Byliśmy tu po raz drugi z rzędu i na pewno nie ostatni. Bliskość morza, cisza, spokój no i bardzo sympatyczni właściciele których serdecznie pozdrawiamy. Do zobaczenia latem :-)
Andrzej Walczak z Łodzi  2013.11.25


Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Warunki domowe, czysto i cicho, okolica spokojna. Właściciele mili, ośrodek godny polecenia, w przyszłym roku chętnie skorzystam wraz z rodziną. Pozdrawiam i polecam.
IRENA - KATOWICE 2013.07.19


Domki Promyk w Wiciu
W lipcu z rodzinką spędziłem super wakacje w domkach promyk. Było super właściciele bardzo grzeczni i mili. W domkach jest praktycznie wszystko kuchnia - wyposażona super, na terenie ośrodka czystość, cisza idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, które mają do dyspozycji duży plac zabaw, dorośli też się nie będą nudzić jest siatkówka i stół pingpongowy. Blisko do morza spacerkiem parę minut ale idzie się przez las więc naprawdę super. W przyszłym roku na pewno wracam w to miejsce.
Dziękujemy i pozdrawiamy gospodarzy Michał z rodziną.
Michał 2013.07.19


Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Gorąco polecamy domki w Promyku. Warunki są świetne, domki ładne, zadbane. Położone blisko morza i lasu. Godne polecenia ze względu na cisze i spokój. Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy.
Jola i Mariusz z rodziną z Jastrzębia Zdroju 2013.07.15


Domki Promyk w Wiciu
Gorąco polecamy domki w Promyku. Są one ładne, zadbane jak i cały ośrodek Promyk. Położone są blisko morza i lasu - fantastycznie słychać szum morza. Miejsce godne polecenia zw względu na cisze klimat i spokój. Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy.
Jola i Mariusz z rodziną z Jastrzębia Zdroju 2013.07.14


Domki Promyk w Wiciu
Domek wspaniale urządzony, mili właściciele, okolica spokojna i piękna. Byłam krótko ale warto było, niedrogo. Kolejny raz jak będziemy się wybierać nad morze to z całą pewnością wrócimy. Dziękujemy i Pozdrawiamy.
Zośka, Krasnystaw 2012.12.18


Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Miejsce godne polecenia na wypoczynek szczególnie dla rodzin z dziećmi. Szukając ciszy i spokoju oraz odpowiednich warunków w Promyku je znajdziesz. Domki w pełni wyposażone, zadbane widać że gospodarze szanują swoich gości i starają się aby im nic nie brakowało. Strona internetowa w pełni odzwierciedla wygląd domków, terenu i opisuje faktyczne atrakcje obiektu, bliskość morza, jego szum słyszany na tarasie etc. Gorąco polecam i pozdrawiam przemiłych właścicieli. Do zobaczenia!
Wojciech ze Skawiny k/Krakowa 2012.10.08


Domki nad morzem Promyk w Wiciu
Domki są świetne, przede wszystkim czyste i zadbane i super wyposażone, właściciele przesympatyczni, wakacje w tych domkach to relaks i odpoczynek, polecam dla tych co cenią ciszę, spokój z daleka od wielkomiejskiego i kurortowego hałasu, głośnych imprez. W zamian za to słychać szum morza, plaża blisko, mnóstwo ciekawych miejsc w okolicy do spacerowania. Wrócę tu kiedyś na pewno...
Magda, Wrocław 2012.07.25


Domki nad morzem Promyk w Wiciu
Domki śliczne, zadbane, czyste z pełnym wyposażeniem. Piękne położenie, blisko do lasu i morza. Właściciele bardzo mili. Dziękujemy :)
Marta, Maciej, Majka, Roxi 2012.06.19


Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Domki śliczne, zadbane, czyste z pełnym wyposażeniem. Piękne położenie, blisko do lasu, morza i sklepów. Jesteśmy bardzo zadowoleni i super wypoczęci. Dziękujemy właścicielom za wspaniałą "majówkę" i będziemy odwiedzać często.
Iwona Gołębiewska 2012.05.07


Domki Promyk w Wiciu
Warunki świetne. Domek jak nowy, wyposażony we wszystko co potrzeba. Właściciele bardzo sympatyczni i uczynni, do tego wymarzona pogoda w efekcie udane wakacje. Dzieci zachwycone, żona też. Pozdrawiam i polecam wszystkim którzy cenią ciszę i spokój.
Krzysiek C. rodziną Gorlice 2010.07.19


Domki Promyk w Wiciu
Super warunki, mili właściciele. W domku wszystko co potrzeba, blisko morza. Polecam.
asa, DG 2009.08.18


Domki Promyk
na początku czerwca wraz z rodziną spędziłam wspaniały tydzień. Domki super wyposażone. Właściciele bardzo sympatyczni. Do morza niedaleko - słychać jego szum w domku. Polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju. Pozdrawiam.
Lidia 2009.06.16


Domki Promyk
Domki świetne, czyściutkie i super wyposażone. Pełen komfort. Byliśmy z dwumiesięcznym dzidziusiem więc zależało nam na dobrych warunkach. Nie zawiedliśmy się, wręcz przeciwnie. Duża działka z atrakcjami dla dzieci, do morza blisko, właściciele bardzo sympatycznie. Spędziliśmy cudowny tydzień i obiecujemy, że jeszcze wrócimy. Dziękujemy i pozdrawiamy.
Szymon, Natalia, Monika i Arek Łasiak 2008.08.16


Domki Promyk w Wiciu
Jechaliśmy z niepokojem, ponieważ kilka razy już przeżyliśmy rozczarowanie po dotarciu do zarezerwowanych kwater. Rzeczywistość przerosła nasze oczekiwania. Czyściutkie, pachnące nowością domki, bardzo dobrze wyposażone. Dużo miejsca w domkach i do tego duża działka, plac zabaw dla dzieci i boisko. Wszystko tak jak piszą właściciele w opisie. W końcu znaleźliśmy cudne miejsce na spędzenie wakacji z dzieciakami. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na 100% jeszcze tam wrócimy. Dziękujemy i pozdrawiamy właścicieli.
Ala, Adaś, Justyna i Kamil Kulczakiewicz 2008.08.06


Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wczasów w lipcu mimo, że pogoda nie sprzyjała to warunki jakie zastaliśmy rekompensowały wszystko no i ta bliskość morza, było wspaniale. Dziękujemy właścicielom i szczególnie chcieliśmy podziękować za możliwość parkowania auta na terenie działki. Kilka sąsiednich ośrodków stosuje metodę parkowania auta na ulicy co powoduje że samochody nie są bezpieczne. zdarzyło się nawet porysowanie auta przez letników. Romek
Romuald K. z rodziną Chorzów 2008.01.02


Domki wczasowe Promyk w Wiciu
Komfortowy domek, mili właściciele, blisko do morza. Byliśmy tam z trojgiem dzieci i z psem. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Polecamy!
Ania i Paweł Schmidt 2007.04.22


Domki wczasowe Promyk w Wiciu
Dziękuję za super warunki i niezapomniane wakacje. Polecam wszystkim tę ofertę. Domki nowe i pachnące jeszcze świeżością. Na tarasie słychać szum morza. Właściciele sympatyczni. Do zobaczenia w przyszłym roku!
Agata 2007.01.07


Domki letniskowe Promyk w Wiciu
W czerwcu razem z rodziną spędziliśmy siedem wspaniałych dni w domku Promyk. Komfortowy, w pełni wyposażony domek w odległości pięciu minut marszu od czystej, piaszczystej plaży, sympatyczni gospodarze, szum morza - to wszystko czego potrzeba do udanego wypoczynku. Polecam wszystkim to gościnne miejsce i serdecznie pozdrawiam gospodarzy. Do zobaczenia za rok. Witold.
Witold Wójcik Podkarpacie 2006.08.08


opinie3opinieopinieopinie


Domki Promyk
Opinie - 4.9 RSV_OUTOF 5 RSV_BASEDON 542 RSV_VOTES