Domki letniskowe nad polskim morzem

1 1 1 1 1 PLG_CONTENT_EXTRAVOTE_LABEL_RATINGPLG_CONTENT_EXTRAVOTE_LABEL_VOTES
Opinie o naszych domkach letniskowych pochodzą z portalu nocowanie.pl, letnik.pl oraz z przeglądarki Google.

Domki letniskowe Promyk
Byliśmy w czerwcu 2019. Pierwsza wizyta w tym ośrodku. Wszystko OK. Zgodnie z informacjami a nawet nieco lepiej.
Gorąco polecam. Mili i pomocni właściciele. Bardzo fajny plac zabaw dla dzieci, domki czyste, można pożyczyć od właścicieli rowery. Blisko do morza i do centrum miejscowości, a jednocześnie nie przy głównej ulicy co zapewnia spokój.
Warto wybrać ten ośrodek.
Pozdrawiam.
Łukasz od zatrzaśniętego kluczyka :)


Łukasz

Domki letniskowe Promyk
Gorąco polecam domki Promyk. Bliskość morza,serdeczność właścicieli i super wyposażenie domków sprawiają że czujemy się tu jak w domu. Przyjeżdżamy do Promyka co rok od siedmiu lat i już nie możemy doczekać się przyszłych wakacji. Serdeczne pozdrowienia dla Pana Panie Andrzeju oraz całej Pana rodziny. Andrzej z Łodzi.

Andrzej

Domki letniskowe Promyk
Z całego serca polecam ten obiekt. W zeszłym roku (2015) byliśmy tam na wakacje z rodziną. Blisko plaży, domki przytulne i dobrze wyposażone, bardzo mili i pomocni właściciele, polecam.

Artur

Domki letniskowe Promyk
Czysto, schludnie. Mili właściciele i super plac zabaw dla dzieci z tyrolką. Do morza kilka minut przez las. Polecam

lukasz pulit
Przeglądarka Google


Domki letniskowe Promyk
Miejsce naprawdę godne polecenia. Duże przestronne domki. W pełni wyposażona kuchnia. Łazienka z prysznicem. Do tego taras. Potrzebny sprzęt na pobliską plażę. Bardzo uprzejmi i pomocni właściciele. Pierwszy ale myślę nie ostatni nasz pobyt w tym miejscu J

Marcin Patefon
Przeglądarka Google


Domki letniskowe Promyk
Bardzo sympatyczne miejsce:) Polecam

Wicie Jantar
Przeglądarka Google

Domki letniskowe Promyk
Bardzo fajni właściciele. Domki extra, bardzo dobrze wyposażone.

Beata Szymczak
Przeglądarka Google


Domki letniskowe Promyk
Bardzo przyjemne miejsce. Ładne funkcjonalne Domki. Mili właściciele. Przystępne ceny. Polecam :)

Katarzyna Korab
Przeglądarka Google

Domki letniskowe Promyk
Polecam to miejsce przede wszystkim ze względu na bardzo miłych i życzliwych właścicieli, oraz miłą atmosferę i bliskość plaży.

Andrzej Walczak
Przeglądarka Google


Domki letniskowe Promyk
Byliśmy w tych super domku i tej miejscowości pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Przyjechaliśmy z czwórką dzieci i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dzieci, te najmłodsze zachwyco-n placem zabaw. My rodzice także, bo pociechy zadowolone to połowa sukcesu. Domki śliczne, ozdobione na zewnątrz iglakami, czyściutkie i w pełni wyposażone. W domku słychać szum morza-piękne, przestronny taras umożliwiał wspólne przebywanie dużej rodziny razem podczas śniadania czy porannej kawy. BAAARdzoooo dużym plusem było też dla nas bliskość morza i lasu. Okolica bardzo spokojna, pieknie położona, blisko domowe obiadki, sklepy, morze, las i niedaleko kościół. Myślimy z rodziną zawitać tam w przyszłym roku, bo to super miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Dziękujemy przemiłym właścicielom.

Nina i Marek z okolic Torunia 2018.08.17
Portal letnik.pl
 
Domki Promyk
Gorąco polecam domki w Promyku. Atmosfera rodzinna, gospodarze bardzo mili i pomocni. Domki w pełni wyposażone, dzieci wybawione, zadowolone. Szum morza każdego ukoi. Niedaleko centrum i smacznego, domowego jedzenia.

Bożena 2017.07.24
Portal letnik.pl

Domki letniskowe Promyk
Serdecznie polecam ośrodek Promyk na wypoczynek. Domki doskonale wyposażone, położone blisko ładnej plaży, w spokojnej okolicy, jednocześnie z centrum miejscowości w zasięgu spacerowym małych nóżek. Na terenie świetny plac zabaw, miejsce do zaparkowania auta, duży taras, leżaki i szybki internet. Polecam rodzinom z małymi dziećmi, Wasze skarby będą zachwycone, tak jak moje:)

Paulina, Toruń  2015.08.18
Portal letnik.pl

Domki Promyk
Tegoroczne wakacje spędziliśmy w domkach `Promyk`. Jesteśmy zachwyceni czystością w domkach. Gospodarze ośrodka są bardzo życzliwi. Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi. Domki dobrze wyposażone. Miła atmosfera. Jedynym minusem niezależnym od gospodarzy była pogoda, którą obiecywano nam w lutym jak rezerwowaliśmy domek ( żart :) ).

Ewelina i Jarosław i studentka pedagogiki Ania, Po  2015.08.04
Portal letnik.pl

Domki w Wiciu
Ośrodek spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Cisza i spokój, domek urządzony i wyposażony super. W tym roku znowu tu wracamy. Nikomu nie przeszkadzał nasz pies. Właściciele bardzo sympatyczni. Polecamy! Pozdrawiamy.

Ewa, Bydgoszcz  2015.04.16
Portal letnik.pl


Domki letniskowe
Upragniony powrót do Promyka i fantastycznie spędzony czas wraz z rodziną . Pogoda w okresie pobytu rewelacyjna . Właściciele obiektu/których przy okazji serdecznie pozdrawiam/ cały czas dbają o to aby goście Promyka z pobytu byli zadowoleni . Plac zabaw, stół pingpongowy,boisko do siatkówki, dostęp do internetu ,atmosfera ośrodka - to wszystko sprawia że pobyt w tym miejscu jest prawdziwą przyjemnością zarówno dla dorosłych gości jaki ich dzieci. Podsumowując-do zobaczenia za rok !!!

Wojciech z Skawiny k/Krakowa  2014.08.17
Portal letnik.pl

Domki Promyk
Polecam ośrodek, domki czyste, wyposażone we wszystko, co potrzeba. Jest cicho, spokojnie i bezpiecznie. Blisko do plaży, krajobrazy fantastyczne. Gorąco polecam....

Małgorzata, Włocławek  2014.07.21
Portal letnik.pl

Domki Promyk w Wiciu
Domki super, czyste wyposażone we wszystko czego potrzeba. Byliśmy tu po raz drugi z rzędu i na pewno nie ostatni. Bliskość morza, cisza, spokój no i bardzo sympatyczni właściciele których serdecznie pozdrawiamy. Do zobaczenia latem :-)

Andrzej Walczak z Łodzi  2013.11.25
Portal letnik.pl

Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Warunki domowe, czysto i cicho, okolica spokojna. Właściciele mili, ośrodek godny polecenia, w przyszłym roku chętnie skorzystam wraz z rodziną. Pozdrawiam i polecam.

IRENA - KATOWICE 2013.07.19
Portal letnik.pl

Domki Promyk w Wiciu
W lipcu z rodzinką spędziłem super wakacje w domkach promyk. Było super właściciele bardzo grzeczni i mili. W domkach jest praktycznie wszystko kuchnia - wyposażona super, na terenie ośrodka czystość, cisza idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, które mają do dyspozycji duży plac zabaw, dorośli też się nie będą nudzić jest siatkówka i stół pingpongowy. Blisko do morza spacerkiem parę minut ale idzie się przez las więc naprawdę super. W przyszłym roku na pewno wracam w to miejsce.
Dziękujemy i pozdrawiamy gospodarzy Michał z rodziną.


Michał 2013.07.19
Portal letnik.pl

Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Gorąco polecamy domki w Promyku. Warunki są świetne, domki ładne, zadbane. Położone blisko morza i lasu. Godne polecenia ze względu na cisze i spokój. Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy.

Jola i Mariusz z rodziną z Jastrzębia Zdroju 2013.07.15
Portal letnik.pl

Domki Promyk w Wiciu
Gorąco polecamy domki w Promyku. Są one ładne, zadbane jak i cały ośrodek Promyk. Położone są blisko morza i lasu - fantastycznie słychać szum morza. Miejsce godne polecenia zw względu na cisze klimat i spokój. Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy.

Jola i Mariusz z rodziną z Jastrzębia Zdroju 2013.07.14
Portal letnik.pl
Domki Promyk w Wiciu
Domek wspaniale urządzony, mili właściciele, okolica spokojna i piękna. Byłam krótko ale warto było, niedrogo. Kolejny raz jak będziemy się wybierać nad morze to z całą pewnością wrócimy. Dziękujemy i Pozdrawiamy.

Zośka, Krasnystaw 2012.12.18
Portal letnik.pl
Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Miejsce godne polecenia na wypoczynek szczególnie dla rodzin z dziećmi. Szukając ciszy i spokoju oraz odpowiednich warunków w Promyku je znajdziesz. Domki w pełni wyposażone, zadbane widać że gospodarze szanują swoich gości i starają się aby im nic nie brakowało. Strona internetowa w pełni odzwierciedla wygląd domków, terenu i opisuje faktyczne atrakcje obiektu, bliskość morza, jego szum słyszany na tarasie etc. Gorąco polecam i pozdrawiam przemiłych właścicieli. Do zobaczenia!

Wojciech ze Skawiny k/Krakowa 2012.10.08
Portal letnik.pl

Domki nad morzem Promyk w Wiciu
Domki są świetne, przede wszystkim czyste i zadbane i super wyposażone, właściciele przesympatyczni, wakacje w tych domkach to relaks i odpoczynek, polecam dla tych co cenią ciszę, spokój z daleka od wielkomiejskiego i kurortowego hałasu, głośnych imprez. W zamian za to słychać szum morza, plaża blisko, mnóstwo ciekawych miejsc w okolicy do spacerowania. Wrócę tu kiedyś na pewno...
Magda, Wrocław 2012.07.25
Portal letnik.pl

Domki nad morzem Promyk w Wiciu
Domki śliczne, zadbane, czyste z pełnym wyposażeniem. Piękne położenie, blisko do lasu i morza. Właściciele bardzo mili. Dziękujemy :)

Marta, Maciej, Majka, Roxi 2012.06.19
Portal letnik.pl

Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Domki śliczne, zadbane, czyste z pełnym wyposażeniem. Piękne położenie, blisko do lasu, morza i sklepów. Jesteśmy bardzo zadowoleni i super wypoczęci. Dziękujemy właścicielom za wspaniałą "majówkę" i będziemy odwiedzać często.

Iwona Gołębiewska 2012.05.07
Portal letnik.pl
Domki Promyk w Wiciu
Warunki świetne. Domek jak nowy, wyposażony we wszystko co potrzeba. Właściciele bardzo sympatyczni i uczynni, do tego wymarzona pogoda w efekcie udane wakacje. Dzieci zachwycone, żona też. Pozdrawiam i polecam wszystkim którzy cenią ciszę i spokój.

Krzysiek C. rodziną Gorlice 2010.07.19
Portal letnik.pl

Domki Promyk w Wiciu
Super warunki, mili właściciele. W domku wszystko co potrzeba, blisko morza. Polecam.

asa, DG 2009.08.18
Portal letnik.pl

Domki Promyk
na początku czerwca wraz z rodziną spędziłam wspaniały tydzień. Domki super wyposażone. Właściciele bardzo sympatyczni. Do morza niedaleko - słychać jego szum w domku. Polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju. Pozdrawiam.
Lidia 2009.06.16
Portal letnik.pl
Domki Promyk
Domki świetne, czyściutkie i super wyposażone. Pełen komfort. Byliśmy z dwumiesięcznym dzidziusiem więc zależało nam na dobrych warunkach. Nie zawiedliśmy się, wręcz przeciwnie. Duża działka z atrakcjami dla dzieci, do morza blisko, właściciele bardzo sympatycznie. Spędziliśmy cudowny tydzień i obiecujemy, że jeszcze wrócimy. Dziękujemy i pozdrawiamy.

Szymon, Natalia, Monika i Arek Łasiak 2008.08.16
Portal letnik.pl

Domki Promyk w Wiciu
Jechaliśmy z niepokojem, ponieważ kilka razy już przeżyliśmy rozczarowanie po dotarciu do zarezerwowanych kwater. Rzeczywistość przerosła nasze oczekiwania. Czyściutkie, pachnące nowością domki, bardzo dobrze wyposażone. Dużo miejsca w domkach i do tego duża działka, plac zabaw dla dzieci i boisko. Wszystko tak jak piszą właściciele w opisie. W końcu znaleźliśmy cudne miejsce na spędzenie wakacji z dzieciakami. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na 100% jeszcze tam wrócimy. Dziękujemy i pozdrawiamy właścicieli.

Ala, Adaś, Justyna i Kamil Kulczakiewicz 2008.08.06
Portal letnik.pl

Domki letniskowe Promyk w Wiciu
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wczasów w lipcu mimo, że pogoda nie sprzyjała to warunki jakie zastaliśmy rekompensowały wszystko no i ta bliskość morza, było wspaniale. Dziękujemy właścicielom i szczególnie chcieliśmy podziękować za możliwość parkowania auta na terenie działki. Kilka sąsiednich ośrodków stosuje metodę parkowania auta na ulicy co powoduje że samochody nie są bezpieczne. zdarzyło się nawet porysowanie auta przez letników. Romek

Romuald K. z rodziną Chorzów 2008.01.02
Portal letnik.pl

Domki wczasowe Promyk w Wiciu
Komfortowy domek, mili właściciele, blisko do morza. Byliśmy tam z trojgiem dzieci i z psem. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Polecamy!
Ania i Paweł Schmidt 2007.04.22
Portal letnik.pl

Domki wczasowe Promyk w Wiciu
Dziękuję za super warunki i niezapomniane wakacje. Polecam wszystkim tę ofertę. Domki nowe i pachnące jeszcze świeżością. Na tarasie słychać szum morza. Właściciele sympatyczni. Do zobaczenia w przyszłym roku!

Agata 2007.01.07
Portal letnik.pl

Domki letniskowe Promyk w Wiciu
W czerwcu razem z rodziną spędziliśmy siedem wspaniałych dni w domku Promyk. Komfortowy, w pełni wyposażony domek w odległości pięciu minut marszu od czystej, piaszczystej plaży, sympatyczni gospodarze, szum morza - to wszystko czego potrzeba do udanego wypoczynku. Polecam wszystkim to gościnne miejsce i serdecznie pozdrawiam gospodarzy. Do zobaczenia za rok. Witold.

Witold Wójcik Podkarpacie 2006.08.08
Portal letnik.pl
opinie3opinieopinieopinieopinia1opinia
Domki Promyk
Opinie - 4.9 RSV_OUTOF 5 RSV_BASEDON 544 RSV_VOTES